Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix avslører nyheter om Hemlock Grove sesong 2

Date: 21/05/2014 | Ingen kommentarer

hemlock-grove-seson-2-netflix-premiere-202x300Streamingtjenesten Netflix har i dag avslørt flere detaljer om den kommende sesongen av thriller-serien Hemlock Grove. Avsløringen innebærer en lengre beskrivelse av handlingen i sesong 2 og plakaten, som kan ses til høyre. Den nye sesongen av Netflix-serien Hemlock Grove har premiere på Netflix d. 11 juli. Sesong 2 blir på 10 episoder og er enda en gang produsert av grøsser-instruktøren Eli Roth, som tidligere har stått bak blant annet Hostel og Cabin Fever.

Hemlock Grove er en thriller med både overnaturlige under –og overtoner. Den går tett på de merkverdige begivenhetene i en liten by i Pennsylvania, og serien handler om det noe usedvanlige vennskapet mellom den velhavende familiens unge arving, Roman Godfrey (Skarsgård) og sigøyneren og outsideren Pete Rumancek (Liboiron), som er ny i byen. Både Godfrey og Rumancek har hver deres fæle hemmelighet. En hemmelighet som nå er sluppet ut. I sesong 2 holder byen fortsatt med å komme seg etter den sjokkerende massakren som en av byens mest dødbringende uhyrer stod bak. Roman og Peter står foran nye ansvarsområder og de realitetene som kommer med voksenlivet. Romans forhold til sin mor (Janssen) er alt annet enn dødt, da han kjemper med sin uønskede Upir og hans søster Shellys (Martin) forsvinning.

Peter flytter sammen med Destiny (Horn) og er tvunget til å få en jobb, etter at hans mor er sendt vekk. I mellomtiden, i søket på et nytt liv, flytter Miranda Cates (Brewer) til Hemlock Grove med en ubevisst, men alt annet en liten, konsekvens for Peter og Roman. Og Norman, som fortsatt er ustabil etter familiens tab, må se de barske realitene, som avsløres om hans elskede, i øynene.

Den nye showrunner/ executive producer, Charles ”Chic” Eglee (The Walking Dead, Dexter), er kommet med på laget for sesong 2 av den overnaturlige thrilleren, sammen med Famke Janssen (X-men), Bill Skarshård (Simon & The Oaks), Landon Liboiron (Terra Nova) og Dougray Scott (Mission Impossible II) på rollelisten. Utover dette medvirker også Madeline Brewer (Orange is the New Black), Madeleine Martin (Californication), Joel de la Fuente (Law & Order: SVU) og Tiio Horn (18 to Life).

Se Hemlock Grove sesong 2 på Netflix Norge fra 11. juli.Skriv kommentar