Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix avslører seertall

Date: 20/02/2019 | Ingen kommentarer

Netflix kunne nylig og helt ekstraordinært avsløre seertall for noen utvalgte filmer og tv-serier på streamingtjenesten.

Dette skjedde i forbindelse med den siste fremleggingen av regnskap.

Netflix har tradisjonelt sett vært veldig hemmelighetsfulle når det kommer til seertall, men i det siste har streamingtjenesten lettet mer på sløret.

Selv filmskapere og produsenter har tidligere aldri fått vite noe om seertallet for filmene eller seriene sine. Den eneste måten produsentene har kunnet følge med på dette var hvis Netflix ringte dem og bestilte en ekstra sesong.

Streamingtjenesten kunne midlertidig avsløre at Susanne Biers Netflix-film ’Bird Box’ er blitt sett av over 80 millioner husstander i løpet av de fire siste ukene.

Netflix kan også avsløre at det spanske teenage-dramaet ‘Élite‘ har blitt sett av over 20 mill. husstander i de første fire ukene, mens seriene ’Bodyguard’, ’Baby’ og ’The Protector’ har blitt sett av over 10 mill. husstander de fire første ukene.

Den amerikanske stalker-serien ’You’, som hadde premiere den 26. desember, forventes å runde 40 millioner seere i løpet av de fire første ukene. Det samme forventes av den nye Netflix-serien ’Sex Education’ med bl. a. Gillian Anderson.

Et Netflix-medlem må ha sett minst 70 % av en film eller en episode av en serie før det teller med i statistikken.Skriv kommentar