Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix beiler til flyselskapene

Date: 25/10/2017 | Ingen kommentarer

«Netflix-medlemmer kan se alt det de ønsker – når som helst, hvor som helst – på nesten alle skjermer med internettilgang, og starte, pause og gjenoppta serier og filmer helt uten reklame eller forpliktelser.»

Slik lyder det i reklameteksten fra Netflix, og snart kan streamingtjenesten tilføye enda et punkt i salgstalen sin.

Netflix beiler nemlig til flyselskapene for å kunne tilby sine medlemmer muligheten til å se filmer og serier når de er i luften.

Dette skriver det amerikanske media Variety.

Det er ikke bare selve film- og serietjenesten Netflix jobber for å få om bord på flyene, men WiFi generelt.

Fra neste år vil Netflix starte med å tilby flyselskaper sin effektive internett teknologi, og streamingtjenesten håper dermed at flyselskapene vil begynne å tilby billig eller gratis internett til passasjerene om bord – internett som de kan bruke til å se Netflix.

Med Netflix sin teknologi kan man se filmer og serier i høy oppløsning, mens flyselskapene sparer 75 prosent av omkostningene forbundet med internettforbruk.

Teknologien er ikke begrenset til amerikanske flyselskaper og vi kan derfor snart kanskje se fly lette fra Norge med gratis WiFi ombord.

Enkelte flyselskaper tilbyr allerede trådløst internett ombord, men Netflix mener åpenbart at de kan levere en bedre og billigere løsning.
Skriv kommentar