Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix bekrefter animasjonsserie fra mannen bak ’Futurama’ og ’The Simpsons’

Date: 01/09/2017 | Ingen kommentarer

’Disenchantment’ er navnet på en helt ny animert komedie-/fantasy serie for voksne som Matt Groening, skapern av de populære seriene ’The Simpsons’ og ’Futurama’, vil lage eksklusivt for Netflix.
Dette skriver Netflix i en pressemelding.

Flixfilmer skrev allerede i januar 2016 om samarbeidet med Matt Groening, men det er først nå – et halvt år senere – at streamingtjenesten bekrefter planene.

Den nye animasjonsserien utspiller seg i middelalderkongerike Dreamland og følger en fordrukken prinsesse og hennes to følgesvenner, Elfo og Luci. Sammen støter de på et bredt utvalg av vesener; troll, dverger, harpyer og mange andre idiotiske mennesker.

Netflix har bestilt 20 episoder av serien og de første 10 avsnitt får premiere i løpet av 2018.

-”’Disenchantment’ handler om liv og død, kjærlighet og sex, og hvordan man kan begynne å grine i en verden full av lidelse og idioter, uansett hva trollmenn og andre fjols forteller deg”, uttaler Matt Groening i pressemeldingen.

Stemmene i ’Disenchantment’ vil bli levert av blant annet Abbi Jacobson (‘Broad City’), Nat Faxon (‘The CLeveland Show’), Eric Andre (‘Man Seeking Woman’), John DiMaggio (‘Futurama’), Billy West (‘Futurama’) og Maurice LaMarche (‘Futurama’).

Se ’Disenchantment’ på Netflix Norge i 2018.Skriv kommentar