Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix bekrefter Bloodline sesong 2

Date: 05/05/2015 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix har bekreftet at serien Bloodline kommer tilbake med en ny sesong.

Bloodline, som er skapt av de Emmy –og Golden Globe-nominerte Todd A. Kessler, Daniel Zelman og Glenn Kessler for deres jobb med serien Damages, handler om den moderne og hardarbeidene familien Rayburn i Florida. Danny (Ben Mendelsohn), den eldste broren og familiens sorte får, vender tilbake til barndomshjemmet til det familieeide hotellets 45-års jubileum. Da han truer med å avsløre familiens mørkeste hemmeligheter blir lojaliteten mellom søsknene satt på prøve, hvilket truer med å splitte familien fra hverandre.

Serien har mottatt flotte anmeldelser fra både medier og medlemmer, så det er ikke overraskende at Netflix har valgt å fornye serien med en sesong nummer 2.

Netflix har, som med blant annet House of Cards og Orange Is the New Black, selv laget Bloodline og produksjonen av den nye sesongen begynner senere i år, mens det forventes at den får premiere i starten av 2016. Første sesong av Bloodline hadde premiere på Netflix d. 20 mars.

I Bloodline medvirker bl.a. Kyle Chandler, Ben Mendelsohn, Linda Cardellini, Sam Shepard, Sissy Spacek, Norbert Leo Butz, Jamie McShane, Jacinda Barrett og Enrique Murciano.
Skriv kommentar