Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix bekrefter flere sesonger av Narcos

Date: 27/10/2016 | Ingen kommentarer

narcos-nye-afsnit-netflixDet er ikke lenge siden at Netflix hadde premiere på Narcos sesong 2, men nå kan streamingtjenesten allerede avsløre at det kommer både en sesong 3 og 4 av serien. Dermed er det to helt nye sesonger på vei, hvorav Narcos sesong 3 får premiere i 2017. Dette skriver Netflix i en pressemelding.

I de to første sesongene av Narcos har vi som bekjent fulgt opp og nedturer for Pablo Escobar (Wagner de Moura), som var lederen av Medellin-kartellet, og hvordan historien fortsetter i nye avsnitt er derfor usikkert. Det amerikanske magasinet EW mener å vite at de kommende sesongene vil ha Cali-kartellet som utgangspunkt.

Cali-kartellet distanserte seg raskt fra Pablo Escobar og var aktive helt frem til 1998. De har blant annet æren av å introdusere Europa for kokain og kontrollerte på et tidspunkt hele 90 % av markedet.

José Padilha (Elite Squad, RoboCop) og Eric Newman (Children of Men) tar igjen roret som executive producers på de to kommende sesongene av Narcos. Eric Newman har også tidligere uttalt at serien omhandler narkotika og ikke Pablo Escobar; «Narcos handler om kokain og kokain fortsetter uten Escobar. Det er grunnen til at vi kalte serien Narcos og ikke Pablo Escobar.»

Se sesong 1 og 2 av Narcos i dag på Netflix Norge. Serien kan også sees i Ultra HD 4K.
Skriv kommentar