Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix bekrefter Marco Polo sesong 2

Date: 29/01/2015 | Ingen kommentarer

marco-polo-netflixStreamingtjenesten Netflix har nylig annonsert at det kommer en fortsettelse til serien Marco Polo og at den nye sesongen blir på 10 episoder.

Marco Polo, det medrivende eventyret som følger den berømte oppdagelsesreisende i Kublai Khans imperium i det 13. århundredes Kina, vender nå tilbake til glede for Netflix verden over. Skaperen, John Fusco, samarbeider igjen med instruktørene Joachim Rønning og Espen Sandberg (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales), som også stod bak de to første episodene i den første sesongen, og som nå fungerer som executive producers i den nye sesongen.

Hvor eventyret om Marco Polo tar oss i sesong 2 er ikke opplyst, men alle seriens skuespillere vender tilbake i den nye sesongen og det er derfor gjensyn med bl.a. Lorenzo Richelmy som Marco og Benedict Wong, Joan Chen og Chin Han.

Mottakelsen av serien om den berømte oppdagelsesreisende var litt blandet, da mange medier sammenlignet den med HBO-serien Game of Thrones, hvor Marco Polo ikke var på samme høyde som hos den populære HBO-serien og fordi selve historien i Marco Polo ikke ble oppfattet som særlig unik. Ted Sarandos, Chief Content Officer hos Netflix, har derimot uttalt at serien er blitt godt mottatt blant Netflix-medlemmene.

Det er ikke annonsert når Marco Polo sesong 2 får premiere, men man kan anta at de nye episodene får premiere i samme måned som første sesong ble tilgjengelig. Det er nemlig samme tidsramme som tidligere Netflix-serier har benyttet. Marco Polo sesong 1 hadde premiere på Netflix i desember 2014.



Skriv kommentar