Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix bekrefter offisielt en ny sesong av ‘Arrested Development’

Date: 28/06/2017 | Ingen kommentarer

Det er kun få dager siden at hovedrolleinnehaveren i komiserien ‘Arrested Development’, Jason Bateman, skrev på sin Twitter-konto, at han hadde forpliktet seg til å lage nye avsnitt av serien. Nå kan også streamingtjenesten Netflix offisielt – og endelig – bekrefte at det kommer en ‘Arrested Development’ sesong 5.

Dette opplyser Netflix i en pressemelding.

Det er viktig at Netflix endelig har bekreftet en ny sesong, da serien gjennom flere år har vært omgitt av endeløse rykter, hvor både skuespillere og produsenter har meddelt at det vil komme nye avsnitt – første gang tilbake i 2014 – uten at det kom noen endelig bekreftelse fra streamingtjenesten.

Den nye sesongen av den Emmy-vinnende komiserien får premiere på Netflix i 2018, og blir med hele den originale rollebesetningen, inklusive Jason Bateman, Michael Cera, Jeffrey Tambor, Jessica Walter, Will Arnett, Tony Hale, Portia de Rossi, David Cross og Alia Shawkat.

’Arrested Development’ ble opprinnelig droppet etter tre sesonger, men Netflix kjøpte i 2012 rettighetene til å lage en fjerde sesong, og som fikk premiere året etter.

Serien var kun den andre originale serien fra Netflix og kom således kort tid etter
premieren på første sesong av ’House of Cards’ med Kevin Spacey.

”Arrested Development byr på unik underholding og koreografi som ingen andre komiserie i historien,” uttalte Ted Sarandos, chief content officer hos Netflix. ”Sesong 4 markerte streamingtjenesten sitt første eventyr med originale komedieproduksjoner, og denne gangen vil Bluths kollektivt bruke mer kvalitetstid sammen med deres millioner av fans rundt om i hele verden.”

Se ’Arrested Development’ på Netflix Norge. Sesong 5 får premiere i 2018.
Skriv kommentar