Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix bekrefter Orange Is the New Black sesong 3

Date: 06/05/2014 | Ingen kommentarer

seson_3_orange_is_the_new_black_netflix_no1-300x300Netflix-serien Orange Is the New Black kommer tilbake for en tredje sesong på 13 episoder. Det rapporterer flere amerikanske medier. Flere av seriens skuespillere og manuskriptforfattere har også bekreftet sesong 3 på Twitter og Instagram.

Offentliggjørelsen av den nye sesongen skjer akkurat en måned før Orange Is the New Black sesong 2 har premiere på Netflix. Det skjer nærmere bestemt den 6. juni.

Da nyheten nettopp er sluppet ut, er det ikke mye tilgjengelig informasjon om den kommende tredje sesongen, men den blir på 13 episoder og det må forventes at den får premiere på Netflix i sommerhalvåret 2015.

Orange Is the New Black sesong 2 ble også i fjor annonsert et par uker før første sesong hadde premiere. Selv om serien enda ikke var blitt sett av noen, hadde Netflix så stor tiltro til serien at de valgte å lage enda en sesong. Til stor lettelse for Netflix er Orange Is the New Black blitt en stor suksess for streamingtjenesten.

Flere medier rapporterer videre at Orange Is the New Black er den mest populære serien på Netflix. Serien slår dermed andre originale serier fra Netflix som House of Cards, Hemlock Grove og Lilyhammer.Skriv kommentar