Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix bestiller første brasilianske og futuristiske thriller-serie

Date: 19/09/2015 | Ingen kommentarer

netflix-logo5-300x200I en pressemelding fra Netflix annonserte den amerikanske streamingtjenesten at de har bestilt deres første brasilianske originale serie, navngitt 3%, som blir en futuristisk thrillerserie på 13 episoder. Serien får eksklusiv premiere på Netflix neste år.

3% instrueres av Oscar-nominerte Cesar Charlone (City of God, Blindness), mens hovedrollene spilles av Joäo Miguel (Estömago, Xingu, Felizes Para Sempre?) og Bianca Comparato (Avenida Brasil, Sete Vidas, Irmä Duice).

Serien handler om en verden ute i fremtiden. Verdenen er oppdelt i ødeleggelse og velstand, og alle mennesker får én enkelt mulighet for å reise til den gode siden. Denne muligheten er derimot ikke helt enkel å gripe, da alle som ønsker å reise til den andre siden skal gjennom en grusom og urettferdig prosess hvor kun 3% består og overlever. ”3% stiller spørsmålene omkring et samfunn hvor mennesket konstant blir utfordret av tester og prosesser for utvelgelser – uansett om de liker det eller ikke”, uttaler instruktør Cesar Charlone.

Produksjonen av 3% begynner i starten av 2016 og den vil bli filmet utelukkende i Brasil. Serien vil videre bli filmet i 4K Ultra HD, hvilket gir et knivskarpt bilde. For å kunne se Netflix og serien 3% i 4K Ultra HD krever det at man abonnerer på det store Netflix abonnementet.

3% får premiere på Netflix Norge i 2016.
Skriv kommentar