Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix bestiller nytt overnaturlig drama

Date: 07/05/2015 | Ingen kommentarer

netflix-logo2-300x194Montauk, er navnet på en ny overnaturlig dramaserie som streamingtjenesten Netflix nettopp har bestilt hos instruktørene Matt Duffer og Ross Duffer (Wayward Pines, Hidden). Det skriver det amerikanske medie Deadine.

Serien blir beskrevet som en kjærlighetserklæring til 80 tallet og den foregår i Montauk, Long Island, på 80-tallet, hvor en ung gutt forsvinner ut av det blå. Mens venner, familie og politi leter etter gutten blir de trukket inn i et ekstraordinært mysterium som involverer topphemmelige offentlige eksperimenter, skremmende overnaturlige krefter og en veldig merkelig liten jente.

Serien blir på 8 episoder med en varighet på en time pr. episode.

De to tvillingbrødrene Matt Duffer og Ross Duffer har skrevet manuskriptet og vil også stå bak kameraet på serien. De har tidligere gjort seg bemerket med horror-thrilleren Hidden, som de lagde kort tid etter å ha blitt ferdig med skolen.

”Matt og Ross er to filmskapere med en utrolig passion for spenning”, uttaler Cindy Holland, VP Originalt innhold. ”Deres unike visjon går gjennom dette kommende dramaet med overnaturlig grøss som vil fange vårt globale publikum”.

Montauk forventes å få premiere på Netflix Norge i 2016.Skriv kommentar