Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix betaler $90 mill. For Bright med Will Smith

Date: 24/04/2016 | Ingen kommentarer

will-smith-image2-768x576Etter flere dagers spekulasjoner kan amerikanske Deadline nå rapportere at stremingtjenesten Netflix har betalt 90 millioner dollar for filmen Bright, av instruktøren David Aver (Fury, Suicide Squad), som har stjerneskuespilleren Will Smith og Joel Edgerton i hovedrollene.

Det er Netflix’ største investering noensinne når det kommer til filmrettigheter. Med en pris på $90 millioner koster, Bright langt mer enn Netflix’ tidligere kjøp av filmen War Machine med Brad Pitt. Denne har til sammenligning et budsjett på $30 millioner og dermed er budsjettet for Bright langt større.

Bright er en futuristisk krimfilm, som foregår i en verden hvor mennesker og overnaturlige vesener lever side og side. I denne verdenen leder Will Smith en politiavdeling som håndterer kriminelle handlinger hvor det inngår magi.

Filmen vil bli R-rated, men vil være sammenlignbar med Men in Black triologien. Det er også mulighet for at Bright får premiere på kino samtidig som premieren på Netflix.

Det er ikke annonsert når Bright forventes å få premiere, men det kommer sannsynligvis til å gå noen måneder før filmen kan ses på streamingtjenesten Netflix, da filmingen først begynner til mai.Skriv kommentar