Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix byr på mer Chef’s Table

Date: 09/03/2016 | Ingen kommentarer

b2790caf-e5eb-4cf5-8d7e-eed40105ba99Netflix annonserer at de kommer til å servere tre nye runder av Chef’s Table. Første runde består av seks episoder som får premiere på strømmetjenesten fredag 27.mai, etterfulgt av fire spesialepisoder senere i år. Disse vil være dedikert til fire av de mest anerkjente franske kokkene i verden. Den tredje sesongen med seks nye episoder serveres tidlig i 2017.

“Vi er svært begeistret for at vårt samarbeid med David Gelb og hans team fortsetter. Vi kan ikke tenke oss en bedre måte å følge opp den visuelt fantastiske førstesesongen enn å sette fokus på ytterligere 16 eksepsjonelle kokker, og dele deres personlige historier med våre medlemmer verden over. Davids unike visjon tar seerne med på en reise rundt jorden, fra smakfull streetfood til de mest kjente gourmet-kjøkkenene i verden,” sier Lisa Nishimura, Netflix Vice President of Original Documentary Programming.

Publikum blir invitert tilbake for å ta en ny verdensreise i Chef’s Table-sesongene 2, 3, og 4, hvor serien portretterer et bredt utvalg av kokker fra hele verden, og lar dem fortelle om hva som inspirerer dem og hvordan det gir seg uttrykk i deres personlige stil. Filmskaperne gir seerne et innblikk i hverdagslivet til de nøye utvalgte kokkene, fra de ulike bakgrunnene til deres utvikling innenfor matlaging, og ikke minst et innblikk i jakten på den perfekte smaken og sanseopplevelsen.

“Den enorme bredden i ulike kulinariske disipliner og retninger, gjorde at det ble umulig å få med alle de fantasiske kokkehistoriene i én sesong, “ sier regissør og produsent for Chef’s Table, David Gelb. “Jeg er spesielt glad for at vi får to episoder dedikert til de kvinnelige kokkene Ana Ros, Dominique Crenn, Jeong Kwan, Nancy Silverton og Adeline Grattard – som i tillegg vil være en av de fire kokkene som løftes frem i vår franske sesong. Jeg er dypt beæret over å få lov til å dele et innblikk i hvert av disse kokkenes liv med gastronomiske eksperter og matinteresserte husholdninger verden over!”
Skriv kommentar