Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix dropper Lilyhammer

Date: 18/08/2015 | 1 kommentar

lilyhammer-sæson-3-netflix-dk-202x300Vi har sett det siste til gangsteren Frank ”The Fixer” Tagliano og hans nye liv i Lillehammer. Netflix har nemlig bestemt at serien legges på is og ikke lager flere episoder. Det bekreftet streamingtjenesten nylig til konferansen TCA.

Netflix nådde å lage tre sesonger før Lilyhammer ble droppet. Alle tre sesonger kan ses på Netflix Norge.

Ted Sarandos, innholds sjef hos Netflix uttaler, ”Vi fortsetter ikke med Lilyhammer, da den er har kommet ut for økonomiske problemer ettersom at den er laget med en norsk tv-stasjon. Samtidig var det vanskelig å få den eksklusivitet som vi ønsker med våre dramaserier, hvilket kontrakten med den norske tv-stasjonen problematiserte. Vi (Netflix, red.) er store fans av Lilyhammer.”

På uttalelsene kan det dermed høre ut som at Netflix gjerne ville laget en Lilyhammer sesong 4, men at tv-stasjonen muligvis ikke hadde råd til å spytte penger i kassen og Netflix ikke etterfølgende hadde mulighet for å kjøpe serien fri fra kontrakten. Dette er naturligvis kun spekulasjoner.

Lilyhammer handler om den tidligere gangsteren Frank ”The Fixer” Tagliano (Steven Van Zandt), som sendes i et vitnebeskyttelsesprogram og bytter New Yorks gater ut med det norske fjellet, hvor han forfalsker et liv blant de lokale i Lillehammer.

Den siste sesongen av Lilyhammer, sesong 3, fikk premiere 21. November 2014 og forventningene til serien var meget høye da man allerede hadde valgt å øke budsjettet med 100%, fra 50 millioner til 100 millioner som det kostet å lage sesong 3. Den populære Bruce ”The Boss” Springsteen hadde også en mindre rolle i tredje sesong.

Lilyhammer er ikke den første serien Netflix dropper. I fjor annonserte Netflix at det kommer en tredje sesong av Hemlock Grove, men at man deretter ikke vil lage flere nye episoder.

Finn alle tre sesonger av Lilyhammer på Netflix Norge.1 kommentar til Netflix dropper Lilyhammer

  1. Canigia - kl. 21:53, 19-08-2015:

    “Netflix nådde å lage tre sesonger før Lilyhammer ble droppet. Alle tre sesonger kan ses på Netflix Norge.”

    Nå har vel ikke Netflix gjort noe annet enn å spytte inn penger da,langt ifra laget Lillyhammer.

Skriv kommentar