Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix dropper Marco Polo

Date: 13/01/2017 | Ingen kommentarer

Den berømte oppdageren Marco Polo har vært ute på sitt siste eventyr, da Netflix har bestemt seg for å droppe serien etter to sesonger.

Dette bekrefter streamingtjenesten til det amerikanske mediet Deadline.

Marco Polo hadde premiere på Netflix i 2014 hvor den skapte stor oppmerksomhet på grunn av seriens høye budsjett og historie. Derfor ble serien utvidet til ytterligere en sesong, som imidlertid ikke fikk like stor oppmerksomhet ved premieren. Derfor har Netflix valgt og ikke lage en tredje sesong.

«Vi vil gjerne takke våre partnere på Marco Polo, fra skuespillere som gav oss prestasjoner i verdensklasse; til engasjerte produsenter, herunder John Fusco, Dan Minahan, Patrick Macmanus, som la sjelen sin i serien; og selvsagt Harvey, David og våre venner på TWC (The Weinstein Co.), som var vår samarbeidspartner fra start til slutt.» uttaler Cindy Holland, Netflix VP for Original Content.

Uttalelsen fra Netflix kommer ikke som en stor overraskelse, da det i en lang periode har vært bemerkelsesverdig stille omkring serien, til tross for at Marco Polo sesong 2 hadde premiere helt tilbake i juli 2016.

Streamingtjenesten har imidlertid holdt liv i håpet ved å holde aktiviteten i gang på de Marco Polo-fokuserte sosiale media helt inntil det siste, men det var åpenbart ikke nok til å redde serien.

Marco Polo er ikke den første serien som Netflix har droppet. Streamingtjenesten har tidligere gitt dødsstøtet til Hemlock Glove, Lilyhammer og Bloodline.

Se Marco Polo sesong 1 og 2 på Netflix Norge.
Skriv kommentar