Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix ekspanderer til flere europeiske land

Date: 22/05/2014 | Ingen kommentarer

netflix-europa-utvider-tyskland-300x184Streamingtjenesten Netflix har nettopp offentliggjort at de i løpet av 2014 vil utvide filmtjenesten til Tyskland, Østerrike, Frankrike, Schweitz, Belgia og Luxembourg. Dette betyr at Netflix vil være tilgjengelig i 46 land.

Det har lenge vært rykter om at Netflix vil lansere tjenesten i Frankrike og Tyskland, men det kommer som en overraskelse at Netflix vil starte opp i så mange land på samme tid.

For nordmenn betyr utvidelsen at man fremover vil kunne se Netflix hvis man besøker Tyskland, Østerrike, Frankrike, Schweitz, Belgia eller Luxembourg. Det er i øvrig det pågjeldende landets utvalg av filmer og serier man får adgang til, da rettighetene kun gjelder for de enkelte landene. Man kan dermed ikke se det norske utvalget med norske tekster i for eksempel Tyskland.

Netflix ble lansert i USA i 2007 og har siden ekspandert til flere land rundt om i verden. I 2012 åpnet streamingtjenesten i England, Irland, Sverige, Danmark og Finland, mens Nederland kom til i 2013.

Det er ikke blitt avslørt hvilke filmer og serier man vil kunne se på Netflix i de nye landene. Prisen er heller ikke blitt offentliggjort, men det forventes at den vil være lik den nederlandske prisen på €8,99 om måneden.Skriv kommentar