Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix er ikke bekymret for Disney+

Date: 22/05/2019 | 1 kommentar

Selv om de to gigantene Apple og Disney, er på vei inn på streamingmarkedet med deres egne underholdningtjenester med film og serier, så er det ikke noe som bekymrer den amerikanske streamingtjenesten Netflix.

Det kommer frem i de siste offentliggjøring av regnskapene til Netflix.

I regnskapet skriver Netflix, at de utmerket er klar over at det er to anerkjente virksomheter, som nå trår inn på deres halvdel, men Netflix ser frem til konkurransen.

Netflix antar ikke at konkurransen vil gå utover deres medlemstall, da de mener at markedet er stort nok til alle spillere grunnet at Netflix, Apple og Disney alle vil by på et unikt og eksklusivt innhold, som man ikke vil kunne finne hos konkurrentene.

I tillegg tilføyer Netflix at streamingen på nåværende tidspunkt, kun står for 10% av all tv-seing i USA og derfor er det en stor mulighet for at flere spillere kan komme på banen i takt med at streamingmarkedet utvikler seg.

Netflix mener i det store at de kommende streamingstjenestene Apple TV+ og Disney+ bare vil være positivt for film- og serieskapere, som får mer å lage, samt forbrukere som nå kan se frem til mer underholdning på nett enn hva som er tilfellet i dag.

Det er ingen opplysninger om når filmtjenestene fra Apple og Disney blir tilgjengelig i Norge, men de lanseres begge i USA i løpet av 2019.1 kommentar til Netflix er ikke bekymret for Disney+

  1. Jan H - kl. 11:16, 28-05-2019:

    Netflix burde vært bekymret etter å ha sendt propagandafilmen til Al Gore. Jeg skal si opp netflix på grunn av dette. Kjenner også mange andre som skal si opp.

Skriv kommentar