Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix er nå tilgjengelig verden over

Date: 06/01/2016 | Ingen kommentarer

netflix-logo1-245x300Netflix lanserer nå sitt tilbud globalt, og gir mer enn 130 land samtidig tilgang til sitt nett-tv-nettverk. Selskapet annonserte nyheten og gikk samtidig live i de nye områdene, under Chief Executive Reed Hastings tale under CES 2016.

“I dag er dere vitne til fødselen av et nytt, globalt nett-tv-nettverk”, sa Hastings. “Med denne lanseringen kan medlemmer fra Singapore til St. Petersburg, fra San Fransisco til Sao Paulo, ha muligheten til å se TV-serier og filmer til samme tid, uten å måtte vente. Ved hjelp av internett, gir vi brukerne muligheten til å se filmer og serier når de vil, hvor de vil og på hva slags enhet de vil.”

For en månedlig avgift får medlemmer verden over tilgang til originalserier fra Netflix, som Marvel’s Daredevil og Marvel’s Jessica Jones, Narcos, Sense8, Grace and Frankie, og Marco Polo, i tillegg til en katalog av lisensierte TV-serier og filmer. I 2016 planlegger Netflix å lansere 31 nye serier eller nye sesonger av originalserier, flere titalls originalfilmer og dokumentarer, et bredt utvalg av stand-up-spesialer og 30 originale barne-serier. Alle vil være tilgjengelig til alle medlemmene samtidig og overalt.

Netflix er stort sett tilgjengelig på engelsk i de fleste nye landene, men utvidet i dag også med arabisk, koreansk og kinesisk i tillegg til de 17 språkene som allerede støttes av tjenesten.

“Fra og med i dag vil vi både lytte og lære, og gradvis legge til flere språk, mer innhold og flere måter for mennesker å engasjere seg i Netflix på,” sa Hastings. “Vi gleder oss til å gi mennesker over hele verden historier fra hele verden.”

Netflix vil foreløpig ikke være tilgjengelig i Kina, men selskapet vil fortsette å utforske mulighetene for å kunne tilby tjenesten også her. Netflix vil heller ikke være tilgjengelig på Krim-halvøya, i Nord-Korea eller Syria, grunnet USAs restriksjoner for amerikanske selskaper.

Siden lanseringen av Netflix i 2007, har strømmetjenesten ekspandert globalt, først til Canada, deretter til Latin-Amerika, Europa, Australia, New Zealand og Japan, og til å inkludere 60 land.

Netflix er tilgjengelig på tilnærmet alle enheter som har en internet-tilkobling, inkludert PC-er, nettbrett, smart-telefoner, smart-TV-er og spillkonsoller, og tilbyr automatisk den beste mulige strømmekvaliteten basert på tilgjengelig bredbåndvidde. Mange av titlene, inkludert originalserier og –filmer fra Netflix, er tilgjengelig i HD med Dolby Digital Plus 5.1 surround sound, og noen også i Ultra HD 4K. Avansert anbefalingsteknologi med opptil fem brukerprofiler, hjelper medlemmene å oppdage ny underholdning de vil elske.
Skriv kommentar