Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix får Coca-Cola til å relansere brus

Date: 20/06/2019 | Ingen kommentarer

Tilbake i 1985 lanserte Coca-Cola en ny og forbedret versjon av deres ikonsike brus.

Med en optimal oppskrift og søtere smak, skulole «New Coke» ta markedsandeler fra Pepsi, men produktet ble en stor fiasko og Coca-Cola endte med å trekke «New Coke» tilbake fra hyllene etter tre måneder.

Nå kommer imidlertidig «New Coke» tilbake og vil bli funnet i utvalgte butikker.

Det er Netflix og Coca-Cola som, i forbindelse med den kommende sesong 3 av «Stranger Things», har valgt å relansere «New Coke» i en markedsføringskampanje.

Netflix og brus-virksomheten har også laget en video med de kjente skuespillerne fra «Stranger Things» som kan sees nederst i artikkelen.

«New Coke» vil tilsynelatende spille en rolle i den kommende tredje sesongen, som er årsaken til samarbeidet mellom Coca-Cola og Netflix.

Brusen vil også bli sendt ut til en rekke utvalgte butikker. Men om Norge er en del av lanseringen, er dessverre enda ikke kjent.

I «Stranger Things» forsvinner en gutt på mystisk vis, og hans mor (Winona Ryder) igangsetter en stor etterforskning sammen med det lokale politiet. Underveis avsløres en rekke mysterier om f.eks den amerikanske regjeringens hemmelige eksperimenter, noen skumle overnaturlige krefter og en veldig mystisk liten jente.

Se «Stranger Things» på Netflix Norge. Sesong 3 kan sees fra 4. juli 2019.Skriv kommentar