Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix fastsetter dato for ‘The Crown’ sesong 2

Date: 23/09/2017 | Ingen kommentarer

Den etterlengtede andre sesongen av dramaserien ‘The Crown’ får premiere på Netflix Norge fredag den 8. desember.

Dette avslører Netflix, som samtidig kan fortelle at serien fortsatt vil skildre de betydningsfulle politiske og globale begivenhetene som formet andre halvdelen av det 20. århundre. Deriblant at Dronning Elizabeths ekteskap og imperiet smuldrer omkring henne.

Streamingtjenesten gir dessuten en smugtitt på hva man kan forvente seg av sesong 2 i en helt ny trailer, som kan sees nederst i artikkelen.

Den nye sesongen starter med hennes majestets væpnede hær, som kjemper en ulovlig krig i Egypt, og slutter med, at hennes tredje statsminister, Harold Macmillan, må gå av etter en ødeleggende skandale. Deretter følger vi overgangen fra krigstid til starten på de revolusjonerende årene i 1960.

The Crown er inspirert av det prisbelønte West End teaterstykket The Audience, og har forenet forfatteren Peter Morgan (‘The Queen’, ‘Frost/Nixon’) med regissøren Stephen Daldry (‘Billy Elliot’, ‘The Hours’) og produsenten Andy Harries (‘The Queen’). Et team som sammen deler seks Oscar nominasjoner.

Serien har Claire Foy i hovedrollen som Queen Elizabeth II. I tillegg medvirker Matt Smith som Prince Phillip, John Lithgow som Sir Winston Churchill, Victoria Hamilton som the Queen Mother, Jared Harris som King George VI, Vanessa Kirby som Princess Margaret og Dame Eileen Atkins som Queen Mary og mange flere.

Se ’The Crown’ på Netflix Norge. Sesong 2 kan sees fra den 8. desember 2017.
Skriv kommentar