Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix filmatiserer bestselleren Our Souls At Night

Date: 22/01/2016 | Ingen kommentarer

s-robert-redford-jane-fonda-netflix-300x237Robert Redford og Jane Fonda skal spille mot hverandre i den nye Netflix-filmen Our Souls At Night, som er basert på novellen av samme navn av Kent Haruf. Det skriver The Hollywood Reporter.

Out Souls At Night produseres av Robert Redford og manuskriptet skrives av Scott Neustadter & Michael H. Weber, som tidligere har stått bak historiene i (500) Days Of Summer, The Faulth In Our Stars, Paper Towns og Spectacular Now.

Filmen tar utgangspunkt i en liten by i Colorado, hvor Addie Moore (Jane Fonda) kommer på uventet besøk hos sin nabo Louis Waters (Robert Redford) som hun har kjent i flere år. Det viser seg at Louis’ kone døde for mange år siden – det samme gjorde Addie’s mann. Alle barna deres bor flere timer unna og de er dermed helt alene i deres store hus. Addie prøver derfor å gjenskape kjærligheten og å få det meste ut av livet i den tiden de har igjen.

Det er første gang siden 1979 og filmen The Electric Horseman at Robert Redford og Jane Fonda skal spille sammen og de har visstnok begge uttrykt et stort ønske om det.

På hvilket tidspunkt Netflix-filmen Our Souls At Night får premiere på Netflix Norge er enda ikke offentliggjort, men det kommer selvfølgelig på Flixfilmer så snart premieredatoen er klar.
Skriv kommentar