Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix filmatiserer to noveller av Stephen King

Date: 04/01/2017 | Ingen kommentarer

Netflix har kastet seg over oppgaven med å filmatisere novellene 1922 og Gerald’s Game fra den anerkjente grøsser- og fantasy-forfatteren Stephen King.

Dette skriver The Hollywood Reporter.

1922 handler om den utilregnelige Wilfred James som myrder sin kone Arlette. Etter at han har begravet henne blir han terrorisert av rotter og hans liv begynner å falle sammen. – med overbevisning om at det er hans kone som hjemsøker han.

Filmen regisseres av Zak Hilditch (These Final Hours, The Toll), mens Thomas Jane (The Expanse, The Mist) spiller Wilfred Jame og Molly Parker (House of Cards, The Road) spiller Arlette.

Gerald’s Game regisseres av Mike Flanagan (Hush, Ouija: Origin Of Evil) og handler om Gerald (Bruce Greenwood) og Jessie (Carla Gugino), som drar på en romantisk tur til sitt sommerhus. Under en sexlek hvor Jessie lenkes fast til sengen med håndjern, tar historien en uventet vending. Hun etterlates fanget, alene mens smertefulle minner fra hennes barndom plager henne. Hennes eneste selskap er en sulten omstreifende hund, stemmene i hennes hode og muligens noen som ser på henne fra det mørke hjørnet av soverommet.

Dette er ikke første gang Stephen King sine verk blir filmatisert. De mest minneverdige er bl.a. The Shining (Ondskapens Hotell), It (Det Onde), Under the Dome og The Shawshank Redemption (En verden utenfor), som er basert på novellen Rita Hayworth and Shawshank Redemption fra 1982.

Det er ingen premieredato for filmene enda, men produksjonen skal være i gang, så det kan forventes at 1922 og Gerald’s Game kan sees på Netflix Norge i løpet av 2017.Skriv kommentar