Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix filmatiserer ´Winx Club´

Date: 09/05/2018 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix har valgt å bringe historien om de 6 feene i animasjonsserien ´Winx Club´ til live i en helt ny «live-action» ungdomsserie.

«Live-action» betyr at den kommende serien vil være med riktige skuespillere og ikke animerte, som er tilfellet med de originale seriene. Det vil i øvrig være første gang at feene blir filmatisert.

Dette skriver Netflix i en pressemelding.

Serien ´Winx Club´ ble skapt i Italia i 2004 og er siden blitt en av de mest populære animasjonsseriene på Netflix, som i 2016 også hadde eksklusiv premiere på spin-off serien ´World of Winx´ fra samme univers. Netflix opplyser at serien er meget populær over hele verden.

Planene om filmatisering av ´Winx Club´ er duggfrisk, så streamingtjenesten har enda ingen opplysninger om premieredato eller medvirkende skuespillere, men Erik Barmack, VP of International Originals hos Netflix, uttaler i pressemeldingen;

«Winx er et globalt fenomen og vi er begeistret for å være med å utvikle det neste spennende kapittel av Winx, hvor de berømte feer vil vokse med sitt publikum og vil utforske komplekse tema som virkelige tenåringer.»

Se ´Winx Club´ og ´World of Winx´ på Netflix Norge.
Skriv kommentar