Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix-filmen ´Bright´ får en oppfølger

Date: 22/02/2018 | Ingen kommentarer

Det har vært rykter de siste dagene, men nå har streamingtjenesten Netflix nettopp bekreftet at den milliondyre originalfilmen ´Bright´ får en oppfølger.

Dette bekrefter Netflix i en pressemelding, samt at en video er sendt ut på de sosiale medier, som kan sees nederst i artikkelen.

´Bright´ som er regissert av David Ayer (Fury, Suicide Squad, Training Day) og har Will Smith (Bad Boys) og Joel Edgerton (Exodus: Gods and Kings) i hovedrollene, hadde premiere den 22. desember 2017 og er den mest sette Netflix filmen noensinne for den første uken etter premieren, og plasserer seg som nummer 1 over de mest sette filmene på Netflix i samtlige land (190x land) siden utgivelsen.

Dette til tross for at filmen har mottatt delte anmeldelser – særlig i media. Men anmeldelser gir som bekjent ikke alltid et rettferdig bilde og det virker som om ´Bright´ har vært særdeles populær hos Netflix-medlemmene.

Netflix har verken offentliggjort når ´Bright 2´ får premiere eller om det blir en dedikert sequel eller prequel, men det er bekreftet at både Davic Ayer, Will Smith og Joel Edgerton returnerer i den nye filmen.

Actionthrilleren ´Bright´ foregår i en verden hvor mennesker og overnaturlige vesen som orker, alver og feer lever side om side, hvori vi følger to betjenter, som håndterer kriminelle handlinger hvori det foregår magi. Samtidig med at de kjemper med sine innbyrdes forskjeller, skal de sammen kjempe mot fienden og sørge for at en dødbringende relikvie ikke havner i feil hender, da det vil ha fatale konsekvenser.

Se ´Bright´ på Netflix Norge i dag.Skriv kommentar