Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix-filmen ‘The Kissing Booth’ får en etterfølger

Date: 17/04/2019 | Ingen kommentarer

Streamingtjensten Netflix har nettopp annonsert at den veldig populære tenåringsfilmen ‘The Kissing Booth’ får en etterfølger.

‘The Kissing Booth’ med Joey King og Joel Courtney hadde premiere på Netflix i fjor og ble raskt en stor suksess hos Netflix-medlemmer.

Streamingtjenesten kunne i desember 2018 offentliggjøre at ’The Kissing Booth’ var Netflix-filmen som hadde blitt sett igjen flest ganger i 2018. Mer enn halvparten av dem som hadde sett filmen, valgte å se den igjen.

Det finnes ingen opplysninger om premieredato eller plott i ‘The Kissing Booth 2’, men Netflix har offentliggjort videoen nedenfor, som bekrefter den kommende .

I den første ‘The Kissing Booth’ kysser tenåringen Elle i all hemmelighet med skolens kjekkeste gutt og samtidig risikerer hun å miste sin bestevenn.

Tenåringsdramaet ‘To all the Boys I’ve loved before’, som er i samme sjanger som ’The Kissing Booth’, hvor Lara Jeans stille high-school liv blir vendt på hodet, da hennes hemmelige kjærlighetsbrev blir sendt til de fem hun er forelsket i, var også en av de mest populære filmene på Netflix i 2018. ’To All The Boys I’ve Loved Before’ får også en etterfølger.

Det finnes foreløpig ingen opplysninger om når ‘The Kissing Booth 2’ får premiere på Netflix.

Se ‘The Kissing Booth‘ på Netflix Norge.Skriv kommentar