Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix fordobler antallet nye originale serier i 2016

Date: 16/02/2016 | Ingen kommentarer

netflix-logo-300x213Etter den store suksessen med egne filmer og serier, trapper streamingtjenesten Netflix opp produksjonen av eget innhold til neste år, hvor mer enn 31 eksklusive serier vil få premiere. Det er nesten en fordobling i forhold til de 16 Netflix-seriene som hadde premiere i 2015. Det skriver The Verge.

Det er ikke kun serier Netflix har fokus på neste år, men også andre programmer og filmer. Netflix vil på den måten i 2016 også ha premiere på 10 nye filmer, 30 barneprogrammer, 12 dokumentarer og 10 stand-up show.

Selv om produksjonen av innhold dermed trer i full kraft, forsikrer innholds sjef hos Netflix, Ted Sarandos, at det er snakk om kvalitetsunderholdning, og ikke kun kvantitet.

Netflix trapper opp på utvalget av egne filmer og serier fordi streamingtjenesten får mest for pengene ved å produsere innholdet selv. Netflix har tidligere uttalt at kjøp av rettigheter til andre produksjonsselskapers filmer og serier er dyrt og ikke nødvendigvis like populært som det Netflix selv er med på å produsere.

Mottagelsen av Netflix-serier har generelt sett vært gode, på tross av et par enkelte eksempler, som Hemlock Grove, men de gode anmeldelsene og antallet av seere er sannsynligvis også en medvirkende årsak til at Netflix investerer penger i innhold.

Blant de nye seriene som får premiere i 2016 finner man Fuller House, Daredevil sesong 2, The Crown, House of Cards sesong 4 og Orange is The New Black sesong 4.
Skriv kommentar