Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix forlenger avtalen med Adam Sandler

Date: 10/04/2017 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix og Adam Sandler har nettopp forlenget sitt samarbeid, noe som betyr at den amerikanske komikeren vil lage ytterligere fire eksklusive filmer til Netflix.

Dette skriver Netflix i en pressemelding.

Dermed kommer det fire nye filmer med Adam Sandler på Netflix Norge. Allerede nå kan du se “The Ridiculous 6”, “The Do-Over” og “Sandy Wexler”.

Det er stor forståelse at Netflix forlenger avtalen med Adam Sandler, siden filmene tilsynelatende har vært en stor suksess for Netflix. Hver gang en ny film har hatt premiere har den oppnådd stor popularitet – til tross for lunkne anmeldelser. Både “The Ridiculous 6” og “The Do-Over” er blant de mest sette filmene i Netflix sin historie.

Den nye Adam Sandler-filmen “Sandy Wexler” handler om en talentmanager (Sandler), som jobber i Los Angeles og representerer en gruppe eksentriske klienter innen show bis. Hans ego blir imidlertid satt på prøve når han forelsker seg i sin nyeste klient; den talentfulle sangerinnen Courtney Clarke (Hudson) som han oppdaget i en fornøyelsespark.
Skriv kommentar