Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix fornyer Between med enda en sesong

Date: 02/09/2015 | Ingen kommentarer

between-netflixDen post-apokalyptiske tenåringsserien Between, med bl.a. Jennette McCurdy på rollelisten, kommer tilbake neste år hvor Netflix er klar med en sesong 2. Det bekrefter streamingtjenesten i en pressemelding.

Between kom på Netflix Norge i mai, hvor første episode hadde premiere og hvor det senere ble utgitt én ny episode om uken. Årsaken til dette er at serien er laget i samarbeide med en canadisk tv-stasjon som har rettighetene til å vise episodene først. Episodene kan derfor først komme på Netflix etter denne fremvisningen. Hvorvidt denne avalen også er gjeldene ved sesong 2 vites ikke.

Serien handler om en by som blir truffet av en mystisk sykdom som utsletter alle mennesker, utenom de på 21 år og yngre. Serien utforsker det tomrommet som oppstår når en regjering har satt et helt område på godt over 15 km i diameter i karantene og overlatt innbyggerne til å klare seg selv, uten vaksiner og voksne.

Between er produsert av Don Carmody (Resident Evil, Silent Hill) og David Cormican (The Tall Man, Faces in the Crowd) mens den Emmy-vinnende Jon Cassar (24, The Kennedys) har instruert et par av episodene.

Det forventes at Between sesong 2 får premiere på Netflix Norge i 2016.
Skriv kommentar