Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix fornyer Orange is the New Black for tre nye sesonger

Date: 10/02/2016 | Ingen kommentarer

orange-is-the-new-black-sæson-3-netflix-danmarkNetflix og Lionsgate annonserer at originalserien Orange Is The New Black produsert av Jenji Kohan, er fornyet for tre nye sesonger på Netflix. Det er i forbindelse med premiere på den den fjerde sesongen fredag, 17. juni at sesong fem, seks og syv er bekreftet for årene fremover. Samtidig ble det annonsert at serien vil følge suksessformelen med Kohan som produsent og showrunner, også for de tre neste sesongene.

”Jenji og hennes team har produsert en fenomenal og viktig serie, som er både morsom og dramatisk, opprørende og hjertevarm. Seere fra hele verden har trykket både menn og kvinner fra serien til sitt bryst, og vi er spente på å se hvor de tre neste sesongene vil ta dem,” sier Cindy Holland, visepresident for originalt innhold hos Netflix.

”Tre år til! Ikke en hel regjeringstid, men nok av tid til å gjøre noen interessante grep”, sier skaper og produsent Jenji Kohan. ”Og kudos og takknemlighet til den fantastiske rollebesetningen, forfattere, produsenter, klippere, musikere, mixere, og mannskapet som jeg har æren av å skape denne serien sammen med”.

Sesong 4 har premiere fredag 17. juni, eksklusivt på NetflixSkriv kommentar