Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix går offline – utgir sin første tegneserie

Date: 03/01/2018 | Ingen kommentarer

I august 2017 kunne streamingtjenesten Netflix avsløre at deres første virksomhetskjøp noensinne; tegneserieforlaget Millarworld.

På daværende tidspunkt ble det annonsert at Millarworld ville fortsette med å utvikle nye karakterer og franchises, som i utgangspunktet skulle bli til helt nye eksklusive filmer og serier på Netflix.
Nå er Millarworld med sin første utgivelse etter at de ble kjøpt opp av Netflix.

Det er tegneserien ’The Magic Order’, som er skrevet av Mark Millar og tegnet av Marvel-mannen Olivier Coipel (Thor, The Avengers, The Amazing Spiderman).

’The Magic Order’ foregår i en verden hvor mennesker aldri har sett uhyrer og derfor lever trygt og sikkert. Dette er imidlertid kun fordi ’The Magic Order’ – en gruppe bestående av fem tryllekunstnere – beskytter verden mot mørke fiender.

Serien bliver på 6 episoder om man vil, og første bok slippes på foråret 2018 på gammeldags papir samt online.

Online salget har satt i gang spekulasjoner om hvorvidt Netflix er i gang med å utvikle seg til en dedikert underholdningsvirksomhet hvor tegneserier, filmer og serier vil være tilgjengelig side om side.

”Vi ønsker å lage et brak med vår første Netflix-bok, og det skjer med ’The Magic Order’. Jeg elsker mørk fantacy, og det er et enormt hull i markedet for noe som dette. Netflix sin ansettelse av Olivier har likeledes gjort meg til en lykkelig mann. Jeg har vært etter ham i nesten ti år, så å få våre navn i samme bok er en absolutt ære,” uttaler Millar, President og Chief Creative Officer, Millarworld, et datterselskap av Netflix, i en pressemelding.

Dersom ’The Magic Order’ bliver en suksess, så er det ingen tvil om at vi i fremtiden vil komme til å se at den blir filmatisert på Netflix.Skriv kommentar