Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix gir Bloodline sesong 3 grønt lys

Date: 26/08/2016 | Ingen kommentarer

bloodline-sæson-3-netflix-204x300Netflix har bestilt en tredje sesong av den kritikerroste drama serien Bloodline fra skaperne Todd A. Kessler, Daniel Zelman og Glenn Kessler, som handler om en familie av voksne søsken hvor hemmeligheter avsløres når deres bror og familiens sort får kommer hjem. Dette opplyser Netflix i en pressemelding.

Bloodline sesong 3, som blir på 10 episoder og får premiere på Netflix i 2017, byr på gjensyn med Kyle Chandler, Sissy Spacek, Ben Mendelsohn, Linda Cardellini, og Norbert Leo Butz, som alle er en del av familien Rayburn, som er det sentrale elementet i serien.

«Todd, Daniel og Glenn har skapt et engasjerende familiedrama, som byr på en av de mest talentfulle rollelister i fjernsynets historie. Vi kan ikke vente med å se hva de neste kapitlene byr på for The Rayburns,» uttaler Cindy Holland, Vice President of Original Content hos Netflix.

Den Emmy, Golden Globe og WGA nominerte dramaserien utforsker de demoner som lurer under overflaten på en moderne og tilsynelatende normal amerikansk familie. I Bloodline følger man familien Rayburns, som er både hardtarbeidende og anerkjente i samfunnet rundt Florida Keys, men hvis fortid inneholder mørke hemmeligheter. Etter hvert ødelegges forholdet mellom den tidligere sammensveisede familien og gode mennesker tvinges til å vurdere onde handlinger.

Tredje sesong av Bloodline får premiere på Netflix Norge i 2017. Se sesong 1 og 2 på Netflix allerede i dag. Serien kan også streames i 4K.
Skriv kommentar