Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix gjenoppliver ‘Sabrina: Skolens Heks’ med ny serie

Date: 16/01/2018 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix har nettopp annonsert at de lager en ny serie på 20 episoder basert på ‘Sabrina: Skolens Heks’/’Sabrina the Teenage Witch’.

Dette skriver Netflix i en pressemelding.

Serien som enda ikke har fått et navn, følger opprinnelsen av Sabrina og blir en mørk coming-of-age historie, som tar med seerne inn i en okkult verden med heksekrefter og magi.

‘Sabrina: Skolens Heks’/’Sabrina the Teenage Witch’ ble tidligere filmatisert for et yngre publikum, men nå tyder alt på at barna skal stenge fjernsynet. Serien stemning beskrives nemlig som en blanding av de klassiske grøsserne ‘Rosemary’s Baby’ og ‘The Exorcist’.

De 20 episodene blir høyst sannsynlig fordelt over to sesonger, antar det amerikanske mediet Deadline.

Historien om Sabrina er skapt av forlaget Archie Comics, som også har laget karakteren til en annen Netflix serie, nemlig ‘Riverdale’, som for tiden kan sees på streamingtjenesten.

Av de tidligere filmatiseringene er det nok tv-serien fra 1990-tallet som er den mest velkjente. Den ble nemlig en stor suksess med mer enn 7 sesonger og den ble også vist på norsk tv.

Det er ingen meldinger om når den nye serien med ‘Sabrina: Skolens Heks’ / ‘Sabrina the Teenage Witch’ kan sees på Netflix Norge. Et forsiktig tips er i slutten av 2018 eller begynnelsen av 2019.
Skriv kommentar