Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix gjenoppliver Trailer Park Boys

Date: 06/03/2014 | Ingen kommentarer

Trailer Park BoysStreamingtjenesten Netflix har nettopp offentliggjort at de har kjøpt rettighetene til komiserien Trailer Park Boys og vil lage to helt nye sesonger med trioen Ricky, Julian og Bubbles. Alle de tidligere episodene og sesongene vil bli gjort tilgjengelig på Netflix Norge senere på året.

Den canadiske komiserien Trailer Park Boys sluttet opprinnelig i 2007, men vender nå tilbake til skjermen med to nye sesonger som får eksklusiv premiere på streamingtjenesten Netflix. Siden serien sluttet på tv har det skjedd endringer i Ricky, Julian og Bubbles’ liv. Ricky har for nylig høstet en betydelig mengde weed som han har gjemt i veggene i traileren, Julian har åpnet en bar og et fitness-senter i traileren sin og Bubbles er i gang med å starte en forretning han kaller ”Shed and Breakfast”.

Utover serien vil Netflix også ha premiere på tre spesielle episoder; Community Service Special, Swearnet Special og Trailer Park Boys Xmas, samt. to helt nye filmer; Trailer Park Boys 3: Don’t Legalize It og Swearnet, som vil komme på streamingtjenesten umiddelbart etter deres premiere på kino senere på året.

”Det finnes ingen andre trioer som Julian, Ricky og Bubbles, og vi er begeistret for å bli det nye hjemmet for serien”, forteller Sean Carey, Vice President for Content Acquisition, Netflix. ”Våre amerikanske og canadiske medlemmer elsker Trailer Park Boys og vi er glade for å utbrede deres unike humor til våre markeder i Europa”.

Alle 7 sesonger av Trailer Park Boys og de ekstra episodene har premiere på Netflix Norge fra 31. mars.

 Skriv kommentar