Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix Hack: Se de hemmelige funksjonene

Date: 04/09/2014 | 1 kommentar

netflix hack hemmelig norgeEr du interessert i å sjekke ut bildekvalitet og framerate på Netflix eller å få adgang til hemmelige innstillinger, så gir vi deg her et tips til hvordan du får adgang til ekstra innstillinger når du ser Netflix på din computer.

Man får adgang til de ekstra innstillingene ved å trykke på SHIFT + ALT + VENSTREKLIKK, mens man ser filmer eller serier via internettbrowseren. Her dukker det da opp en meny hvor du kan finne opplysninger om avspiller, kvalitet, buffer, CPU osv.

I menyen Stream Manager kan man selv velge hvilken bildekvalitet man ønsker å streame med. Her kan man også sikre seg at man alltid ser filmer og serier i best mulig kvalitet.

Hvis du opplever problemer med synkroniseringen, som at bilde og lyd ikke henger sammen, kan du under A/V Sync Compensation tilpasse lyd og bilde med hverandre så det ikke lenger er noen forsinkelser.

Det er også mulig å uploade egne undertekster hvis det f.eks ikke er undertekster tilgjengelig eller man bare ikke er fornøyd med kvaliteten på de som allerede vises.

Innstillingene er nok mest relevante for personer med teknisk interesse og forståelse, men andre kan godt dra nytte av funksjonene som hjelper med å bestemme bildekvalitet eller tilpasse synkronisering.1 kommentar til Netflix Hack: Se de hemmelige funksjonene

  1. jostein ask - kl. 19:44, 06-09-2014:

    får kun silverlight hos meg….som ser ut til ikke ha noe som ligner dette i artikkelen

Skriv kommentar