Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix har laget sin første interaktive-serie hvor seerne bestemmer handlingen

Date: 19/07/2017 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix hadde her om dagen premiere på ’Puss in Book: Trapped in an Epic Tale’ (Katten med Støvlene: Fanget i et eventyr)’, som byr på animasjon med den velkjente katten for de minste.

Umiddelbart kan ovenstående høres ut som ”enda” en animasjonsserie, men denne er spesiell: det er nemlig den første interaktive-serien fra Netflix, hvor seerne bestemmer hvordan historien om Katten med Støvlene utvikler seg.

I videoen nedenfor viser Netflix hvordan det interaktive innholdet fungerer.

Det interaktive innholdet betyr at man kan se samme serie flere ganger, og at handlingen utspiller seg annerledes avhengig av de valg seeren tar på vegne av karakteren i serien.

På nåværende tidspunkt er det kun ’Katten med Støvlene: Fanget i et eventyr’, som er interaktiv, men allerede den 14. juli kommer ’Buddy Thunderstruck: The Maybe Pile’, som også er interaktiv. Til neste år er det ’Stretch Armstrong: The Breakout’ som står for tur.

Netflix’s hjemmeside, Apple TV og Chromecast støtter ikke de interaktive seriene på nåværende tidspunkt, så man må ha en iOS-enhet som iPad eller iPhone som har innstallert den nyeste Netflix-appen eller en smart-tv.

Dersom du ser en interaktiv-serie på en enhet, som ikke støtter dette, vil handlingen være bestemt på forhånd.

Se den interaktive serien ’Puss in Book: Trapped in an Epic Tale (Katten med Støvlene: Fanget i et eventyr)’ på Netflix Norge.Skriv kommentar