Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix integrert med Android Wear

Date: 17/01/2015 | Ingen kommentarer

android-wear-netflix-no-300x199I september lanserte Netflix deres nye sosiale -og anbefalingsplattform hvor man enkelt og greit kan anbefale filmer og serier til venner på Facebook. Funksjonen ble i første omgang tilgjengelig via hjemmesiden, iPad, iPhone, PS3, Xbox og en lang rekke smart-tv’er.

Nå har Netflix implementert funksjonen i Android, som inkluderer både mobiltelefoner og den intelligente klokken Android Wear. Man kan dermed anbefale filmer og serier til sine venner direkte fra sin Android enhet.

Den nye integrasjonen med Android Wear betyr derimot ikke at man kan se en film eller serie direkte via klokken sin. Man mottar en push-notifikasjon når man mottar en anbefaling fra en venn og får flere informasjoner om den pågjeldende tittelen. Det er dermed heller ikke mulig å stoppe, pause eller avspille filmer og serier via Android Wear.

Det er første gang det er utkommet en oppdatering fra Netflix som understøtter Android Wear. Det er mulig at det i fremtiden kan komme flere funksjoner så smart-klokken kan utnyttes ytterligere i forbindelse med Netflix, men det er det på nåværende tidspunkt ingen informasjon om.Skriv kommentar