Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix jobber med en ny horror-serie basert på ‘The Haunting of Hill House’

Date: 17/05/2017 | Ingen kommentarer

Det amerikanske mediet The Variety skriver at Netflix er i gang med utviklingen av en ny horror-serie basert på Shirley Jacksons anerkjente grøsser; The Haunting of Hill House fra 1959.

Mike Flanagan, som tidligere har stått bak indie horror-filmene Hush, Oculus og Ouija: Origin of Evil, har angivelig fått i oppgave å skrive om romanen til en serie på 10 episoder.

Serien beskrives å være en moderne utgave av The Haunting of Hill House, som er blitt anerkjent å være en av de beste horror historier fra det 20. århundre.

The Haunting of Hill House bygger på en toneangivende historie som har inspirert mange grøsserfilmer og derfor høres handlingen sannsynligvis kjent ut. Fire ungdommer tilbringer sin sommer i et leid hus hvor de etter kort tid begynner å oppleve overnaturlige fenomener.

Romanen er tidligere blitt filmatisert i 1963 og 1999 under navnet; The Haunting.

Dette er ikke det første prosjektet Mike Flanagan er involvert i for Netflix. Han er nemlig også i gang med å lage en ny film basert på Gerald’s Game fra den anerkjente grøsser og fantasy forfatteren Stephen King. Det forventes at Gerald’s Game får premiere på Netflix Norge i 2017.

Da Netflix startet å lage originale serier kastet streamingtjenesten seg raskt over horror genren og laget den middelmådige Hemlock Grove, som ble avsluttet etter tre sesonger og de leter derfor etter en ny uhyggelig arvtager.

Det er ingen opplysninger om når serien får premiere på streamingtjenesten Netflix.Skriv kommentar