Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix kjøper 20 kinesiske filmer og serier

Date: 20/01/2017 | 1 kommentar

MediaCorp og Netflix har inngått et samarbeid, som vil bringe 20 kinesisk talende filmer og serier til streamingtjenesten, herunder til Norge.

Dette skriver The Hollywood Reporter.

Blant de kommende titler finner du The Little Nyonya, The Golden Path, The Dream Job og The Truth Seekers, som alle kan sees på Netflix Norge i løpet av 2017.

«Utvalget på Netflix vokser hver eneste dag og vi er glad for å kunne legge til disse originale dramaene fra MediaCorp til streamingtjenesten. Disse er populære programmene vil nå kunne nå et nytt publikum over hele verden, noe som gjør Netflix til en internett tjeneste som har noe for alle» uttaler Jessica Lee, VP Communications, Netflix Asia.

Cheah Chee Kong fra MediaCorp tillegger; «Vi er glade over å få denne muligheten for å vise våre lokale dramaer til et globalt publikum via Netflix. Vi håper å kunne treffe våre kresne fans, som er på utkikk etter asiatiske filmer og serier av høy kvalitet.»

Netflix er en global film- og serietjeneste, som jobber med å gjøre det samme utvalget tilgjengelig i hele verden, således vil vi f.eks. i Norge kunne se kinesiske filmer, mens de i Kina kan se norske filmer.




1 kommentar til Netflix kjøper 20 kinesiske filmer og serier

  1. lars bergheim - kl. 08:12, 25-01-2017:

    Hei..

    Når kommer Rectify sesong 4 ?

Skriv kommentar