Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix kjøper dokumentaren om Donald Trump

Date: 22/12/2017 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix har kjøpt rettighetene til å vise den britiske dokumentaren ’Trump: An American Dream’ i alle land utenfor Storbritannia.

Dokumentaren er oppdelt i fire deler, som fokuserer på fire forskjellige perioder i Donald Trump sitt liv. Fra forretningsmannen til utvikler, tv-stjerne og president.

Dette skriver flere amerikanske medier.

Premieredatoen er ikke fastsatt, men ’Trump: An American Dream’ kommer på Netflix Norge i løpet av 2018, og helt utradisjonelt er det offentliggjort at dokumentaren vil være tilgjengelig i 18 måneder. Deretter vil det ikke lengre være mulig å se den på Netflix.

’Trump: An American Dream’ hadde premiere i England på Channel 4 denne uken, og de første anmeldelsene tyder på en detaljert gjennomgang av Donald Trump sitt liv. Som The Telegraph skriver; ”’Trump: An American Dream’ er en vellaget redegjørelse av en usedvanlig oppstigning” og kvitterer med 4 stjerner.

Hvis man ikke kan få nok av Donald Trump så er det mulig å finne parodien ’Donald Trump’s The Art of the Deal: The Movie’ på Netflix, hvor Johnny Depp har rollen som den ikoniske forretningsmannen – og senere president.

Donald Trump sin reise fra business til politikk i dokumentaren ’Trump: An American Dream’ kan sees på Netflix i 2018.
Skriv kommentar