Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix kjøper koreansk atom-katastrofefilm

Date: 14/12/2016 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix har kjøpt de eksklusive rettighetene til den etterlengtede atomkatastrofe blockbusteren Pandora, fra den prisvinnende Park Jung Woo – kjent for sci-fi horrorfilmen Deranged.

Dette skriver Netflix i en pressemelding.

I Pandora utsettes et atomkraftverk i en liten stille by av en katastrofe da det plutselig kommer et jordskjelv. Kim Nam-gil (The Pirates) spiller Jae-hyuk, en mann som er villig til å ofre livet sitt for å redde familien og landet fra den forestående atom eksplosjonen.

I filmen medvirker også Kim Young-ae (The Attorney), Jung Jin-young (Miracle of Cell No. 7) og Kim Dae-myeong (Misaeng).

Se traileren til Pandora nedenfor.

Pandora blir tilgjengelig på Netflix i hele verden og vil få premiere neste år. I Sør-Korea kommer filmen på Netflix etter den har blitt vist på kino.

Det er første gangen Netflix kjøper en koreansk film før produksjonen er ferdig og i forbindelse med annonseringen uttalte Rob Roy, Vice President Content Acquisition hos Netflix følgnede: «Vi er fornøyde med å kunne tilby slike koreanske titler som Pandora til våre medlemmer i hele verden. Netflix er forpliktet til å sende den beste underholdningen ut i verden og med dagens internett finnes det ikke lengre noen grenser, er dette enda et skritt i retning av å levere gode historier til fans uansett hvor de bor.»

Se Pandora på Netflix Norge i 2017.
Skriv kommentar