Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix kjøper ny film fra True Detective-instruktør

Date: 30/04/2015 | Ingen kommentarer

beast-of-nation-netflix-300x215Streamingtjenesten Netflix har kjøpt de eksklusive rettighetene til filmen Beasts of No Nation, som instrueres av Cary Fukunaga, som stod bak den første sesongen av serien True Detective.

Filmen Beasts of No Fear forteller historien om en ung gutt som blir barnesoldat i Vest-Afrika, og de vil ha Idris Elba (Luther, Pacific Rim, Thor, Prometheus) på rollelisten. Videre medvirker også Ama K. Abebrese, Grace Nortey, David Dontoh og Opeyemi Fagbohungbe.

Netflix skal ha betalt $12 millioner for rettighetene, som vil bli vist i alle landene Netflix er tilgjengelig, samt. i utvalgte kinoer. Filmen er basert på en novelle av samme navn, skrevet av Uzodinma Iweala i 2005.

”Beasts of No Nation er en kraftfull film, som utfolder seg pent i hendene på Cary Fukunaga med Idris Elba som leverer en spektakulær performance”, uttaler Ted Sarandos, Chief Content Officer hos Netflix. ”Vi er så stolte av å bringe en film av denne kaliber til våre Netflix medlemmer rundt om i verden på samme tid som den vises i utvalgte kinoer”.

Netflix har enda ikke annonsert en premieredato, men produksjonen av filmen har vært i gang siden 2013, så vi kan kanskje forvente at filmen kommer på Netflix på slutten av året.
Skriv kommentar