Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix kjøper rettighetene til Lemony Snicket

Date: 29/11/2014 | Ingen kommentarer

lemony-snicket-eEn serie uheldige hendelser netflix-201x300Den amerikanske streamingtjenesten Netflix har kjøpt rettighetene til de populære bøkene Lemony Snicket – En serie uheldige hendelser (A Series Of Unfortunate Events), som de vil lage til en ny serie for hele familien. Det skriver flere medier.

Lemony Snicket handler om de foreldreløse barna Violet, Klaus og Sunny, som er på flukt fra den onde Grev Olaf som prøver å få tak i formuen deres. Barna må gjennom en rekke prøvelser for å avsløre hemmeligheten om hvorfor og hvordan foreldrene deres døde.

Bøkene om Lemony Snicket er tidligere blitt filmatisert i 2004, hvor skuespillere som Jim Carrey, Meryl Streep og Jude Law medvirket. Filmen ble produsert av Paramount Pictures, som også vil jobbe med Netflix om den nye serien.

Lemony Snicket – En serie uheldige hendelser (A Series Of Unfortunate Events) er skrevet av Daniel Handler og det er utgitt 13 bøker i serien som til sammen er blitt solgt i over 65 millioner eksemplarer og oversatt til 43 språk.

”Vi har lenge søkt etter en fantastisk historie, som appellerer til både voksne og barn. Med Lemony Snicket er vi stolte av å kunne lage en serie til våre medlemmer som allerede elsker bøkene”, uttalte Cindy Holland, VP Original Content, Netflix.

Netflix har nettopp kjøpt rettighetene, men hvorvidt Jim Carrey vender tilbake som Grev Olaf og når serien kommer til å få premiere, melder historien ingenting om.
Skriv kommentar