Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix kjøper rettighetene til ny komedie med Kevin James

Date: 01/07/2015 | Ingen kommentarer

image-269x300The True Memoirs of an International Assassin er navnet på en ny actionkomedie streamingtjenesten Netflix har fått rettighetene til. Det skriver Variety. Filmen har Kevin James (Kongen av Queens, Paul Blart: Mall Cop, Hitch) i hovedrollen.

I filmen, som får premiere på Netflix i 2016, spiller Kevin James en forfatter som forveksles med en snikmorder da en roman han har skrevet ved et uhell blir offentliggjort som faglitteratur i stedet for skjønnlitteratur.

The True Memoirs of an International Assassin instrueres av Jeff Wadlow (Kick-Ass 2).

Filmen var annonsert til å få premiere på kino, men ettersom Netflix har kjøpt rettighetene, kan The True Memoirs of an International Assassin fremover kun ses på streamingtjenesten.

Det er ikke første gang Netflix kjøper eksklusive rettigheter til store filmproduksjoner. Til august har bl.a. etterfølgeren til Tiger på spring, drage i skjul premiere på Netflix, mens neste år byr på eksklusive filmer med Adam Sandler som Netflix har inngått en avtale med, hvilket innebærer at Sandler skal lage fire filmer som kun blir vist på Netflix.

Se The True Memoirs of an International Assassin på Netflix Norge i 2016.Skriv kommentar