Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix kjøper rettighetene til The Fall sesong 2

Date: 10/02/2015 | Ingen kommentarer

the-fall-sesong-2-netflix-204x300Netflix har kjøpt rettighetene til sesong 2 av den britiske krimserien The Fall med Gillian Andersen (The X-Files) i hovedrollen. Det skriver Variety.

Den nye sesongen får premiere på Netflix i USA d. 16. januar, men en norsk premieredato foreligger ikke. Netflix uttaler derimot at sesong 2 av The Fall får premiere på Netflix Norge senere på året. Til hvilken tid Netflix har valgt å sette den norske premieren til, melder historien ingenting om. Første sesong av The Fall kan derimot allerede ses på Netflix Norge.

The Fall sesong 2 er på 6 episoder og her følger man Gillian Andersen, som kriminalbetjent Stella Gibson, som er på sporet av seriemorderen Paul Spector, som spilles av Jamie Dornan (Fifty Shades of Grey, Once Upon a Time). Se traileren til sesong 2 nederst i artikkelen.

Forleden deltok seriens skuespillere og skapere i en konferanse arrangert av Netflix og her ble det spurt inn til om serien ville få en tredje sesong. Det er derimot ingen endelig informasjon da det er BBC som har laget serien og derfor sitter med den endelige beslutningen, men seriens skapere var generelt meget sikre på at BBC ville godkjenne en The Fall sesong 3.

The Fall er skrevet og instruert at Allan Cubitt (The Boys Are Back, Murphy’s Law) og produsert av Gub Neal (Combat Hospital) og Julian Stevens (The Last Enemy).

Se første sesong av The Fall på Netflix Norge: Link.

Under kan du se en trailer til The Fall sesong 2.Skriv kommentar