Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix kjøper Sherlock sesong 4

Date: 06/12/2016 | Ingen kommentarer

sherlock-saeson-4-netflix-danmark-300x169På Netflix Norge kan du snart se den nye sesongen av den populære BBC-serien Sherlock med Benedict Cumberbatch og Martin Freeman i hovedrollene.

Dette skriver den svenske siden TVdags.

I følge TVdags har Netflix kjøpt de eksklusive rettighetene til Sherlock sesong 4 utenfor Storbritannia, som betyr at den nye sesongen kan sees på Netflix Norge.

Netflix har ikke kommentert denne nyheten, men Henrik Palm fra den svenske tv-kanalen SVT, som tidligere har vist Sherlock i Norge sier: «Til tross for et iherdig innsats fra SVT, blant annet kontakt med BBC sin øverste ledelse, har det ikke vært mulig å påvirke beslutningen om å selge de globale rettighetene til Netflix.»

«Netflix er ekstremt sultne etter rettigheter og kan tilby mye penger. Det er vanskelig for en lokal spiller (BBC, red) å motstå når Netflix opererer på det globale planet», tilføyer Palm.

BBC har premiere på Sherlock sesong 4 i Storbritannia den 1. januar, mens det enda ikke er slått fast når den nye sesongen kan sees på Netflix Norge.

Sherlock er en britisk tv-serie basert på sir Arthur Conan Doyles originale fortellinger om Sherlock Holmes, og vi følger den berømte detektiven Sherlock (Benedict Cumberbatch) og hans makker John Watson (Martin Freeman), som navigerer rundt i en labyrint av kryptiske spor og dødbringende kriminelle for å finne frem til sannheten.Skriv kommentar