Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix kjøper Stephen Kings ´In The Tall Grass´

Date: 13/07/2018 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix er ikke offisielt tilstede og representerer på dette årets Cannes Film Festival, men de har likevel sendt et par agenter i veg for å kjøpe opp interessante filmrettigheter.

Allerede på festivalens første dag – Cannes starter den 8. mai – har Netflix fått første avtale i boks og det er snakk om rettighetene til Stephen Kings ´In The Tall Grass´, som er skrevet i samarbeid med sønnen Joe Hill.

Dette skriver det amerikanske medie Deadline.

I ´In The Tall Grass´ hører to søsken en liten gutt rope om hjelp fra en åker med høyt grønt gress. Det er imidlertid ikke helt enkelt å finne gutten i det høye gresset og de to søsknene roter seg også snart bort fra hverandre.

Forhandlingene om hovedrollen pågår nettopp nå og i spill er skuespilleren James Marsden, som i disse tider kan sees i HBO-serien ´Westworld´.

Valget av regissør er imidlertid allerede på plass og den rollen har tilfalt Vincenzo Natali, som er best kjent for ´Cube´ og ´Splice´.

´In The Tall Grass´ er den tredje Stephen King-filmen som Netflix har de eksklusive rettighetene til. Forrige år hadde streamingtjenesten premiere på ´1922´ og ´Gerald´s Game´, som også er basert på noveller fra den populære forfatteren.

Opptakene til ´In The Tall Grass´ vil starte i løpet av sommeren 2018.Skriv kommentar