Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix kjøper «The Irishman» av Martin Scorsese med Robert De Niro

Date: 23/03/2017 | Ingen kommentarer

Den anerkjente regissøren Marin Scorsese har samlet flere av sine venner bestående av Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Bobby Cannavale og Harvey Keitel til den nye filmen «The Irishman», som får eksklusiv premiere på streamingtjenesten Netflix i 2018.

Dette skriver de amerikanske mediene Deadline og Variety.

«The Irishman» er basert på virkelige hendelser, som beskrevet i boken «I Heard You Paint Houses» av Charles Brandt i 2004, som følger gangster leiemorderen Frank «The Irishman» Sheeran, som var involvert i det angivelige mordet på Jimmy Hoffa som forsvant i 1976 og aldri er blitt funnet.

Frank Sheeran fortalte sin venn Charles Brandt om mordet på Jimmy Hoffa kort tid før sin død i 2003.

Det virker som om det er snakk om nok en gangsterfilm fra Martin Scorsese og som det sees på ovennevnte rolleliste, er alle de gamle vennene fra tidligere filmer samlet.

Det vil for øvrig være niende gang at den 73-årige Robert De Niro og Marin Scorsese samarbeider på det store lerret. Siste gang var i 1995 i filmen «Casino».

Robert De Niro skal i «The Irishman» spiller hovedrollen som Frank «The Irishman» Sheeran.

Deadline mener å vite at filmen har et astronomisk budsjett på over USD 150 millioner, som skal brukes for å gjøre de aldrende skuespillerne yngre.

Ifølge IMDB får «The Irishman» premierei 2018 og dermed også på Netflix Norge.
Skriv kommentar