Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix kjøper tysk komedie om Adolf Hitler

Date: 07/04/2016 | Ingen kommentarer

9780857052926-187x300Etter å ha oppnådd stor popularitet i hjemlandet Tyskland, har streamingtjenesten Netflix sikret seg rettighetene til kinofilmen Look Who’s Back, som er en satirisk fortelling om Adolf Hitler i resten av verden. Det skriver The Hollywood Reporter.

Look Who’s Back, som er basert på bestseller novellen Er Ist Wieder Da (look who’s back), ble utgitt i 2012 av Timur Vermes, og handler om Adolf Hitler som plutselig våkner opp desorientert på en øde plass i Tyskland hvor han på ingen måte han huske noe som helst etter 1945. Hjemløs og forvirret fortolket Hitler alt hva han ser i 2011 i et nazistisk perspektiv. Selv om han umiddelbart blir gjenkjent på gaten, tror ingen på at han er den ordentlige Hitler, men kun en komiker i forkledning. Etter flere uheldige videoer på YouTube får han skapt en stor fanbase, noe som får Hitler til å gå tilbake til politikk.

Filmen har umiddelbart ingen kjente skuespillere på rollelisten, og også instruktøren er ganske ukjent. Til tross for dette oppnådde Look Who’s Back veldig stor popularitet i Tyskland da filmen hadde premiere på kino i fjor.

Look Who’s Back kan ses på Netflix Norge d. 9 april.



Skriv kommentar