Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix kjøper Zoo, Colony og Jane the Virgin

Date: 28/10/2015 | Ingen kommentarer

zoo-netflix-danmarkStreamingtjenesten Netflix har kjøpt de eksklusive rettighetene til seriene Zoo, Colony og Jane the Virgin. Det bekrefter Ted Sarandos, Chief Content Officer hos Netflix til The New York Times.

Zoo er en amerikansk thriller-serie hvor voldelige dyr begynner å angripe mennesker overalt på jorden. Sesong 1 har nettopp vært vist på danske DR3, men en sesong 2 er på vei. Serien Colony er et nytt post-apokalyptisk drama fra skaperne av Lost med bl.a. Josh Holloway, som fortsatt er under produksjon, mens Jane the Virgin er en romantisk komiserie hvor den religiøse kvinnen Jane Villanueva blir gravid da hun ved et tilfelle blir kunstig inseminert.

De nye avtalene kommer mindre enn to uker etter at Netflix annonserte at de har kjøpt de eksklusive streaming-rettighetene til How To Get Away With Murder.

Det er ikke offentliggjort når de nye seriene får premiere på Netflix Norge, men det forventes at Netflix utsender en offisiell melding med premieredatoer snart.

Update: Netflix har nettopp utsendt en pressemelding hvor streamingtjenesten opplyser at første sesong av Zoo kommer på Netflix Norge i løpet av de kommende månedene, mens Jane the Virgin kommer i slutten av 2015 eller starten av 2016. Colony får premiere på Netflix et år etter tv-premieren, hvilket er januar 2016. Serien kan dermed først ses på Netflix Norge fra 2017.Skriv kommentar