Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix klar med ny futuristisk cyberpunk-serie; Altered Carbon

Date: 28/02/2016 | Ingen kommentarer

altered-carbon-netflix-serie-1Netflix har startet produksjonen av den helt nye science fiction serien Altered Carbon, som er basert på Richard Morgans prisvinnende bok av samme navn fra 2002. Det skriver The Variety.

Den futuristiske drama-serien Altered Carbon, som er skrevet og produsert av Laeta Kalogridis (Avatar, Shutter Island, Terminator Genesis), foregår i en verden i det 25.århunderede, hvor det er mulig å overføre sjelen til et annet menneske og hele hjernen blir digitalisert. Her blir den tidligere interstellar krigeren Tekeshi Kovacs, som har vært fengslet i 500 år, downloadet inn i fremtiden hvor han skal forsøke å oppklare et mord i en verden hvor teknologi nesten har gjort døden overflødig. Hvis det lykkes får han sjansen til å leve et nytt liv på jorden.

Det er foreløpig ikke sagt noe om skuespillere eller premieredato, men Altered Carbon, som blir på 10 episoder, forventes å få premiere på Netflix Norge i 2017.

Altered Carbon er den nyeste serien i produksjon hos Netflix. Streamingtjenesten har allerede en del nye serier på vei og Ted Sarandos, innholdssjef hos Netflix, har tidligere uttalt at filmtjenesten forventer å bruke mer enn $8 millioner på nye filmer og serier i løpet av 2016. Dette innebærer også egenproduksjoner. Det er dermed masse spennende nytt innhold hos Netflix de kommende årene.Skriv kommentar